KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI

1 Možete nas kontaktirati putem mail-a.
2 Možete nas pozvati.

Ako još uvek imate problema, pišite nam office@staraplaninakula.com. Hvala Vam!

NAŠE RADNO VREME

Pon-Pet 9:00 - 17:00
Sub - 9:00 - 15:00
Nedeljom ne radimo!

KO SMO MI I ŠTA RADIMO

Vila Kula nalazi se u selu Crni Vrh na Staroj planini. Udaljena je svega 4km od staze "Konjarnik" i 9km od hotela Falkensteiner i gondole. Vila raspolaže sa četiri kategorisana apartmana tipa studio, od kojih su tri za četiri osobe, a jedan apartman za dve osobe. Apartmani sadrže kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom i priborom za ručavanje, što će učiniti da se osećate kao kod kuće.Apartmani imaju pogled na obronke Stare planine. Pored pomenutih smeštajnih jedinica u prizemlju objekta nalazi se dnevni boravak sa TV-om. Vila se nalazi stotinak metara iznad glavnog puta koji vodi ka skijalištu, pa su apartmani izolovani od buke saobraćaja, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. U dvorištu objekta nalazi se nadkriveni ozidani roštilj. Vila Kula predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.

Tourism

Budi više od turiste

Planina ne mora da bude za odmor samo zimi, mnogi i leti odmaraju kod nas i otkrivaju lepote Stare Planine. Budi zato više od turiste i istraži Staru planinu.

Tourism

Prava destinacija za vas

Neotkrivena, nova, Stara planina poslednjih godina predstavlja pravo otkriće za strastvene skijaše, a i one koji samo žele da se odmore na ovoj planini. Zato je ovo prava destinacija za vas.

POSETITE NAS

Učinićemo sve da budete zadovoljni!

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP